1. <pre id="quswi"></pre>
        <big id="quswi"><em id="quswi"></em></big> <code id="quswi"></code>

          英語資訊
          News

          2006年英語全程知識點練習初三(中)

          Source: [db:來源]  [db:作者]  2022-07-22  我要投稿   論壇   Favorite  
          【滿分演練】一. 選擇填空。1. The boy is too hungry, he has already2 eaten an apple, but he asks for_______ one. A. the other B. other C. another D. others32. It’s going4 to rain. You’d better __________ there. A. don’t go B. to not go C. not to go D. not go3. He spent much time __________ the work. A. at B. in C. on D. for4. Mr Green would5 like to meet the headmaster6 _______ 8:00 ______ 9:00 tomorrow morning. A. from; to B. at; at C. between; and D. from; and5. When _______ his uncle _________? A. did7; dead8 B. has; died10 C. did; die9 D. has; been dead6. They ________ this city last week. A. reached12 to B. got13 C. arrived D arrived in7. The TV set14 doesn't ______ too much. I can afford15 it. A. take B. spend C. cost16 D. pay178. His father will be back from Beijing ________a month. A. between B. after C. in D. for9. He read nothing, _________he? A. does B. doesn’t C. did D. didn’t 10. There’s _____ milk in the bottle, is there? A. little B. few18 C. a little D. a few11. Look, there is a map of China ______ the two windows. A. between B. among19 C. about D. in12. Two languages20 are very _____ used21. One is English, Chinese is ______ one. A. wide22, another B. widely, the others C. wide, the other D. widely, the other13. I was23 badly24 ill yesterday. That's ______ I didn't go to school. A. why B. because C. as1 D. since14. " Have a good time this weekend!" " ________." A. That's OK B. Thanks. The same to you. C. That's all right. D. Have a better time than me.15. ______ of the money is yours. A. None25 B. No one C. Neither26 D. Nothing16. ______ of the apples are red. A. One thirds B. First third C. Two third D. Two thirds17. It's getting dark27. You'd better ______ out alone28. A. don't go B. not to go C. not going D. not go18. His home is ______ the northeast29 of China. A. among B. in C. at D. to19. All the old things were invented30 ______ ago. A. hundreds of year B. hundreds of years C. a hundreds of years D. a hundred of years20. Jack31 likes to ______ others, but never writes to them.A. hear of B. hear about C. hear from D. hear二. 用括號內所給詞的適當形式填空.1. This job can _________ quite quickly. (do)2. ________ you ________ your homework yet33? (finish)3. That pen isn't yours. It's _________ .(her)4. Can you help __________ with my English?(I)5. Lin Lin is the __________ in our class.(young)6. Who is _____________, Mike or Jack ? (tall)7. We live on the ___________floor. (twenty)8. English _________ in many countries today. (speak)9. I __________ born34 on July 2nd, 1989. ( be)10. You’d better __________ here as soon as possible35. (leave)三. 完型填空 One day a poor farmer was taking a bag of wheat36 to town. Suddenly37 the bag 1__ from his horse onto38 the road. He did not know 2_ to do about it because it was 3__ heavy for him to lift by himself39. He only hoped40 that someone41 would soon pass by and 4__ him a hand. Just at this moment a man 5__ a horse came42 up to him. But the farmer’s heart43 6__ when he saw44 who he was. It was the __7___ man living45 nearby46. The farmer had47 hoped to ask another farmer or a poor man like him to come along48 and help him. He couldn’t ask such49 a great man to help him. But to his 8__ , the great man got off50 his horse as soon as he came nearer. He said51 to the farmer, “I see you 9_ help, friend. How good it is that I’m here just at the right time.” Then he took52 one end of the bag, the farmer took the other, they together raised53 it and put it on the horse. “Sir,” asked the farmer, “how can I pay you?” “It’s quite easy.” The great man replied54 with 10_ . “Wherever you see anyone55 else in trouble56, do the same for him.”1. A. fall B. fell57 C. falling D. fallen 2. A. what B. how C. that D. it3. A. very B. so C. quite D. too4. A. lend B. ask C. borrow D. gave5. A. riding B. ride C. rode D. rides6. A. falls B. sinks58 C. sank D. rose7. A. poor B. great C. good D. bad8. A. surprised59 B. surprising C. surprise D. surprises9. A. needs B. need C. to need D. needed10. A. smiles B. smile C. a smile D. an smile四. 閱讀理解 (A)The war60 finally61 ended in 1945. During62 the next years, two great things happened-my dad came home from the army63, and I was born! I was the first child, but I wasn't alone for long. In the next four years, my mother had three more boys.It was great having a big family! The four of us were very close in age, so we played together all the time. We liked the game “policemen and thieves” best. It was exciting. Everybody always wanted to be a thief64. Of course65, someone had to be the policeman, and it was usually me.Well, I have grown up now, but I still love the game. There is only one thingdifferent. I'm a real66 policeman, Policeman Joe, so it's not a game any more.判斷下列句子是否符合短文內容。符合的用“A”表示;不符合的用“B”表示.1. Joe's father was once a soldier67.2. During the war his father came back home.3. Joe was the youngest child in the family.4. He got on well with his brothers.5. He always had to be the thief in the game. (B)Michael Jordan is the most famous68 basketball player69 in the world. He was born in Brooklyn, New York. He didn’t like to talk to other people about himself. He was very short. He didn’t play very well when he joined the basketball team in his high school at first. But the next year things changed greatly70 for him as he grew much taller.Michael Jordan became71 famous when he joined the university72 basketball team in North Carolina. Michael used his speed73 and strength(力量) to reach11 the basket again. He played so well that people called him “Air Jordan”.After college74, Michael became a basketball team member in the Chicago75 Bulls76. The NBA was very surprised at this high-flying player. He was named “Rookie”(新秀) of the year in 1985 and “Most Valuable77(價值的) Player” in 1987. He once seta record78(創紀錄) by getting 63 points in one game.1. Jordan is a basketball superstar79 in ____________________.?A. EnglandB. AmericaC. CanadaD. Japan?2. When he joined the basketball team in his high school, he ___________ at first.?A. didn’t play very wellB. played very wellC. grew much tallerD. set a record?3. He began to become famous in __________________________.?A. the university basketball teamB. the NBAC. his high school at firstD. the Chicago Bulls?4. He is often called “_________________”.?A. RookieB. the NBAC. Air JordanD. Most Valuable Player?5. The NBA was very surprised at the superstar when __________________.A. he was youngB. he joined the basketball in his high schoolC. he joined the university basketball teamD. he joined the Chicago Bulls? (C)The 29th Olympic80 Games will be held in our country in 2008. As a great many people will visit our country, the government(政府) will build new hotels, a large stadium81(體育館), and a fine new swimming pool82. They will also build new roads. The games will be held just outside the capital83 and the whole84 area85(地區) will be called “Olympic City”. Workers will build a railway86 and some new roads by the end of 2005. The fine modern87 buildings have been designed(設計) by the best designers88.The people, old and young, in the capital are getting ready for the Olympic Games by learning89 English. We will be very glad to see the new buildings go up. We are very excited90 and looking forward91 to the Olympic Games because they have neverbeen held in our country before.1. Because of the 29th Olympic Games, _________________________.?A. a lot of new buildings have been finished92B. a large number of people visited our countryC. many new roads and a railway line have been builtD. a lot of new buildings have been planned93?2. From the passage94 we know that the Olympic Games _______________.A. have just been held in our countryB. will be held in our country for the first timeC. are held in our country every four yearsD. were held in our country four years ago?3. The passage tells us that everyone in the capital ____________ for the Olympic Games.?A. is busy building roadsB. is studying EnglishC. is designing95 buildingsD. is having sports and games?4. The whole area with hotels, stadiums, swimming pools96 is called ___________.A. buildingsB. stadium?C. Olympic CityD. Olympic Games5. “Go up” in the last passage means97 ______________. A. 建起 B.上漲 C.增長 D.上升五. 補全對話。1.---How are you? ---I’m _______________.2 .---Shall I call you Jim or James ? ---It doesn’t ___________.3.---I didn’t win in the sports meeting98. ---Bad __________.4.---What does that word mean? ---______________ one?5. ---I think foreign99 languages are more important100 than science.---I really can’t _________ with you.6. ---What were you doing at that time when your father came back yesterday?---I was ___________ the floor.7. ---Thank you for your help. ---That’s all ____________.8. ---Have you found101 my ruler yet? ---I’m __________ I haven’t.9. ---Is Bill102 as tall as Li Lei? ---No, he isn’t _________ tall as Li Lei.10. ---Well _________. Congratulations103. ---Thank you.六. 句型轉換。按要求填詞完成句型轉換。(A)在下面各題B句的每個空格里寫上一個單詞,使B句的意思與A句的相近。1. A: My eyes started to fail104 at the age of seven. B: My eyes started to fail when _________ _________ ________ _______ old.2. A: He is so tired that he can’t do anything else. B: He is _____________ tired ___________ do anything else.3. A: We’ll remember Comrade105 Lei Feng for ever32. B: Comrade Lei Feng ________ _______ ______ by us for ever.4. A: How expensive the car is! B: ____________ ____________ expensive car it is!5: A: We use computers in many ways. B: Computers ____________ __________ in many ways.(B)按照下面各題的漢語意思用英語完成句子,把答案寫在橫線上,詞數不限。1.明天我們要盡力打贏這場足球賽。’ Tomorrow we will __________________________ to win the football game.2.教師走進來時,學生們停止了談話。 When the teacher came in, the students ______________________________.3.我們的國家變得越來越強大了。 Our country has become __________________________________________.4.他的畫將于明天在我們學校展出。 His picture __________________________________ at our school tomorrow.5. 我花費了兩個小時看完這本書。 It ________ me two hours _______ _______ reading106 the novels107. 初三年級(中) 【練習答案】一. 1.C 2.D 3.C 4.A 5.C 6.D 7.C 8.C 9.C 10.A 11. A 12. D 13. B 14. B 15. A 16. D 17. D 18. B 19. B 20.C二. 1.be done 2.Have, finished 3.hers 4.me 5.youngest 6.taller 7.twentieth108 8.is spoken109 9.was 10.leave三. 1.B 2.A 3.D 4.A 5.A 6.C 7.B 8.C 9.B 10.C四. (A) 1.A 2.B 3.B 4.A 5.B (B) 1.B 2.A 3.A 4.C 5.D (C) 1.D 2.B 3.B 4.C 5.A五. 1.fine 2.matter 3.luck110 4.Which 5.agree111 6.sweeping112 7.all right 8.sorry 9.so 10.done六. (A) 1.I was seven years 2.too, to 3.will be remembered 4.What a 5. are used (B) 1.do our best 2.stopped talking 3.stronger and stronger 4.will be on display 5.took, to finish
          將本頁收藏到:
          上一篇:2006年英語全程知識點總結初三(下)
          下一篇:2006年英語全程知識點總結初三(中)
          最新更新
          論壇精彩內容
          網站地圖 - 學習交流 - 恒星英語論壇 - 關于我們 - 廣告服務 - 幫助中心 - 聯系我們
          Copyright ©2006-2007 www.weniw.com All Rights Reserved
          99久久精品无码免费,国产女人叫床高潮大片,啊 叫大点声 欠cao的sao货,四十路の五十路熟女豊満

            1. <pre id="quswi"></pre>
              <big id="quswi"><em id="quswi"></em></big> <code id="quswi"></code>