1. <pre id="quswi"></pre>
        <big id="quswi"><em id="quswi"></em></big> <code id="quswi"></code>

          英語資訊
          News

          2006年英語全程知識點練習初三(上)

          Source: [db:來源]  [db:作者]  2022-07-22  我要投稿   論壇   Favorite  
          【滿分演練】一. 單項填空1. Mr Green asked the children to _____the words in the dictionary.A. look at B. look up C. look for D. look after2. May I _____ your bike? Certainly, but you can't _____it to other.A. lend, lend B. borrow, lend C. borrow, borrow D. lend, borrow3. Mr Brown _____in China since 20 years ago.A. worked B. works1 C. is working D. has worked4. There______ be many trees here two years ago.A. is B. are C. use to D. used to5. Neither my brother nor I ____a doctor. A.is B.am C.are D.be6. ____of my parents ____ watching TY. A.Both, likes B.Either, like C.Neither, like D.Neither, likes7. I really don't know ____ next. Can you tell me ? A.how to do B.what to do C.how will I do it D.what to do it 8. He has lived here ___ 1965. A. since B. for C. in D. from9. If you are tired, please stop ___ a rest.A. having B. have C. to have D. has10.She has never come to the farm before, _____ she?A. has B. hasn't C. does D. doesn't11. It is ____book that I have ____ it twice.A.such an interesting…seen B.so an interesting…read C.so interesting…looked D.such an interesting…read12. The doctor was busy ____ on the boy at that time.A.operate B.to operate C.operated D.operating13. The policeman told the children _____play in the street.A. didn't B. to not C. not to D. don't14. Mother returned home _____earlier than Father that evening.A. very B. too C. more D. much15. I won't go to see the film tonight, because I ______ my ticket.A. lost B. have lost C. will lose D. didn't lose二. 完形填空Children like to copy(模仿) what they hear. They copy their parents,their friends and even the TV. This teaches them how to speak the language. Copying also does good to students of a second ____1______. When you listen to foreigners speak English,_____2_____ what they say as loudly as you can.? Children don’t practise grammar, but use the language to ____3_____ that interests them. They don’t ____4_____ their vocabulary or poor grammar. They find ways to ____5_____ themselves,and they do it successfully2.? Students of English should also pay their attention to ______6______. Look for chances to talk with people in English. If you can’t find a ____7____ to talk to, talk with other students of English instead. _____8_____ an English discussion4 and talk about music, movies or whatever _____9_____?you. Don’t worry about _____10___. The objective(目標) is to earn how to communicate(交流) easily and comfortably. Remember that you can communicate successfully even with a small vocabulary.?1. A. year B. grade C. language D. country?2. A. repeat B. hear C. believe D. remember?3. A. write letters B. keep diaries C. talk to people D. talk about things?4. A. look for B. complain about C. laugh at D. go over?5. A. enjoy B. help C. relax D. express?6. A. grammar B. vocabulary C. communication D. English?7. A. foreigner B. topic C. chance D. visitor?8. A. Start B. Build C. Use D. Make?9. A. understands B. interests C. improves D. allows?10. A. lessons B. exams C. wasting time D. making mistakes三. 閱讀理解(A)We can see walls everywhere in the world. But the Great Wall of China is the biggest of all. The Chinese call it "The Ten-thousand-Li Great Wall". It is in fact more than 6,000 kilometres long. It is 4-5 metres wide. In most places, five horses or ten men can walk side by side.When you visit the Great Wall, you can't help wondering how the Chinese people were able to build such a great wall thousands of years ago. Without any modern machine, it was really very difficult to build it. They had to do all the work by hand. It took millions of men hundreds of years to build it. The Great Wall has a history of over two thousand years. The kings began to build the first parts of it around two thousand seven hundred years ago. Then Qin Shihuang had all the walls joined up. He thought that could keep the enemy out of the country. Today the Great Wall has become a place of interest. Not only Chinese people but also people from all over the world come to visit it.1. The Great Wall is the biggest of all walls in _________. A. China B. Europe C. the world D. Asia (亞洲) 2. How long is the Great Wall? A. It's less than six hundred kilometres. B. It's over six million kilometres. C. It's six thousand kilometres. D. It's more than six thousand kilometres. 3. It took _____ men ______ years to build the Great Wall. A. millions; millions B. hundreds of; hundreds of C. millions of; hundreds of D. hundreds of; millions of 4.The Great Wall was built ______________. A. by people all over the world B. without any modern machines C. with some other countries' help D. by all Chinese kings 5. Qin Shihuang thought the Great Wall could _________. A. keep the enemy out of his country B. keep his body in it C. be visited by all the people D. make his country beautiful (B)In 776 B.C. the first Olympic Games were held at the foot of Mount5 Olympus to honor6 Greeks7' chief god, Zeus(向希臘主要神祗宙斯獻禮). The Greeks praised (注重)physical fitness8 and strength in their education of youth. Therefore, running, boxing, horse-racing, discus3 throwing and so on were held in each city and the winners competed every four years at Mount Olympus. Winners were greatly honored9 by having olive10 wreaths11(橄欖枝花環)placed on their heads and having poems sung about their deeds. Originally(起初)these were held as games of friendship, and any wars that were going on were stopped to allow the games . The Greeks regarded these games as so important that they counted time in four-year cycles called "Olympiads" dating from 776 B.C.1. Which of the following is NOT true?A. The first Olympic Games were held to celebrate.B. Winners were greatly honored by having olive wreaths placed on their heads.C. Battles were stopped to let the games take place.D. Poems were sung in the honor of winners.2 Nearly how many years ago did these games start?A. 776 years. B. 1250 years. C. 2278 years. D. 2760 years. 3. Which of the following matches was not mentioned in the passage ?A. Discus throwing B. Boxing C. Skating D. Running4. What conclusion can we reach about the ancient Greeks ?A. They liked to fight. B. They were very good at sports.C. They liked a lot of ceremony (儀式). D. They couldn't count, so that they used "Olympiads" for dates. (C)Over thirty thousand years ago people from northern Asia went to America. Today, we call these people Indians. The Indians went to America because the weather began to change. Northern Asia became very cold. Everything froze. They had to move or die. How did the first Indians go to America? They walked! Later Columbus found the New World in 1492. At first, only a few Europeans followed. They traveled to America in boats. For the next three hundred years, about 500,000 people went there. Then the number grew very quickly. From 1815 to 1915, over thirty-two million Europeans left their countries and went to the United12 States. The biggest groups were from Germany and Italy. These Europeans spoke13 many different languages. Most of them took almost no money. They went to America so that they could find a better life.1. __________ went to America first.A. People from northern AsiaB. People from EuropeC. People from GermanyD. Columbus2. Why did the Indians go to America? Because ________.A. northern Asia became very hotB. northern Asia became very coldC. they were interested in AmericaD. they liked traveling3. The New World was ___________.A. Italy B. northern Asia C. Germany D. America4. The first Europeans went to America _______________.A. by ship B. by bike C. by boat D. by train5. These Europeans ______________.A. didn't speak the same languageB. spoke English onlyC. spoke German onlyD. spoke both English and German6. The Europeans went to America in order to _________.A. find the New WorldB. find a better lifeC. build more boatsD. learn English 四. 補全對話: 給下面對話的空白處填上適當的詞,使對話通順,符合邏輯。( Jim and Han Li are talking about the coming summer holiday.)Ben: Hello, Han li, where are you going for your summer holiday?Han Li: I'm ___1___ sure. I'm thinking ___2___ going to Guilin. What about you?Ben: I'm going to Chongqing and Wuhan ___3___ my parents.Han Li: ___4___ are you going there?Ben: First we'll fly to Wuhan, and then go to Chongqing ___5___ ship.Han Li: That's a good idea. I'm sure you'll enjoy it. Wish you a pleasant journey!Ben: Thank you!五. 完成句子: 根據漢語句子的意思,完成下列英語句子。 1. 你為什么把收音機開這么大聲? ______ do you turn your radio so loud _____ ?2. 整個會議將持續3個小時。 The whole meeting will ______ ______ 3 hours.3. 我們都喜歡跟那只小狗玩。 We all like ______ ______ with the dog.4. 很抱歉,我沒有帶食物。 I'm sorry, I don't ______ any food ______ me.5 .你的新錄音機是什么樣? What ______ your new recorder ______ ? 6. 謝謝你告訴我這個消息。 Thank you ______ ______ me the news.7. 昨晚他們直到十一點才停止談話。 They ______ stop talking ______ 11 o'clock last night.8. 這是一封露茜寫給小帆的信。 This is a letter ______ Lucy ______ Xiaofan. 初三年級(上) 【練習答案】一. 1.B 2.B 3D 4.D 5. B 6.D 7.B 8. A 9. C 10. A 11. D 12.D 13. C 14. D 15. B二. 1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 6.C 7.A 8.A 9.B 10.D三. (A) 1. C 2. C 3. C 4. B 5. A (B) 1. A 2. C 3. C 4. B (C) 1. A 2. B 3. D 4. C 5. A 6. B 四. 1. not 2. about 3. with 4. How 5. by五. 1. What, for 2. last for 3. playing with 4. take, with 5. is like 6. for telling 7. didn't, until 8. from, to
          將本頁收藏到:
          上一篇:2006年英語全程知識點總結初三(中)
          下一篇:2006年英語全程知識點總結初三(上)
          最新更新
          論壇精彩內容
          網站地圖 - 學習交流 - 恒星英語論壇 - 關于我們 - 廣告服務 - 幫助中心 - 聯系我們
          Copyright ©2006-2007 www.weniw.com All Rights Reserved
          99久久精品无码免费,国产女人叫床高潮大片,啊 叫大点声 欠cao的sao货,四十路の五十路熟女豊満

            1. <pre id="quswi"></pre>
              <big id="quswi"><em id="quswi"></em></big> <code id="quswi"></code>